H Ιστοσελίδα www.kaissa-ioannina.com είναι ηλεκτρονικό κατάστημα. Ανήκει στην εταιρία ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ και λειτουργεί online στο χώρο του διαδικτύου από το 2008.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού ή κινητού σας τηλεφώνου, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και, στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεώς της. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).

Τα ευαίσθητα στοιχεία σας, γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) και ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ στην βάση μας εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.

ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ

Τα προϊόντα που πωλούνται από την Ιστοσελίδα kaissa-ioannina είναι ως επί το πλείστον παιχνίδια και βιβλία. Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας κάνοντας “κλικ” στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα προϊόντα που πωλούνται από το kaissa-ioannina έχουν μια από τις παρακάτω διαθεσιμότητες:

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Το προϊόν υπάρχει στην αποθήκη του καταστήματος σε επαρκή ποσότητα.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Το προϊόν υπάρχει μεν στην αποθήκη του καταστήματος, αλλά σε μικρή ποσότητα. Αν μέχρι την εκτέλεση της παραγγελίας σας η ποσότητα αυτή μηδενιστεί ή μικρύνει σε βαθμό που να μην επιτρέπει την πλήρη εκτέλεση της, θα ειδοποιηθείτε σχετικά.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Το προϊόν δεν υπάρχει στην αποθήκη του καταστήματος.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο kaissa.ioannina@gmail.com ή στο τηλ 2651030890. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται για 24 ώρες από τη στιγμή που θα κάνετε την παραγγελία σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. (24% για τα παιχνίδια και 6% για τα βιβλία).

Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το kaissa-ioannina.com επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που παρήγγειλε εντός 14 ημερών, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και σε άριστη κατάσταση. Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε υπό αυτές τις συνθήκες την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 Ευθύνη www.kaissa-ioannina.com: To κατάστημα δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των περιεχομένων των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στo kaissa-ioannina@gmail.com, ώστε να μπορέσουμε να λύσουμε το πρόβλημα.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.kaissa-ioannina.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.